top of page
5bba151f14295a1ebafe765f3b55ea0b.jpg

ONTSPANNINGSMASSAGE

Gun jezelf naast de kapper, de sauna, de sportschool of de schoonheidsspecialist, ook eens een ontspanningsmassage!

 

Misschien zitten je spieren vast door stress, door kantoorwerk, lang in de auto zitten of een fysiek beroep. Tijdens een ontspanningsmassage neem ik de spanning in de spieren weg en komt ook je hoofd even tot rust.

Een ontspanningsmassage kan ook preventief werken (boek ‘m dus voordat de drukte eraan komt!) zodat je stress wat makkelijker los kunt laten en ontspannen een drukke tijd tegemoet gaat.

 

De ontspanningsmassage is in mijn massagepraktijk Wen-Zen in Heerjansdam. Ik geef twee soorten ontspanningsmassage, de Klassieke Ontspanningsmassage en Stoelmassage. De praktijkruimte is uitgerust met een verwarmde massagetafel. Ik werk met amandelolie waar een etherische olie aan is toegevoegd, afgestemd op jouw voorkeur. De geur van de olie beïnvloedt de gemoedstoestand en de werkzame bestanddelen zorgen voor een balans in het lichaam. Ook de achtergrondmuziek stem ik met je af.

 

Voorafgaand aan de massage bespreek ik je eventuele klachten en aandachtspunten. Het is belangrijk dat je me op de hoogte brengt van fysieke klachten of beperkingen. Op die manier ontvang je altijd de juiste massage.

Wat doet een Wen-Zen massage, naast de heerlijke ontspanning, nog meer voor je:

  • Het gelukshormoon endorfine komt in je lichaam vrij. Endorfine is een neurotransmitter, een boodschapper van je hersenen, geeft de prikkel van de ene naar de andere zenuwcel door. Endorfine zorgt voor een goed humeur en dat je minder gevoelig bent voor pijn.

  • De massage zorgt voor een betere bloedcirculatie.

  • Activeert de lymfe waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd.

  • Helpt je stress te verminderen en geeft je extra energie.

  • Versterkt je immuunsysteem.

  • De massage zorgt voor een minder vermoeid gevoel.

In mijn praktijk Wen-Zen geef ik twee soorten ontspanningsmassages:  De klassieke massage en de traditionele Lomi Lomi massage. Afhankelijk van je klachten of wensen kun je vervolgens kiezen voor een nek- schouder- en rugmassage of een full body massage.

 

Zowel je lichaam als je geest knappen op van een heerlijke klassieke of Lomi Lomi massage bij Wen-Zen!

 

Benieuwd naar de ervaringen van anderen bij Wen-Zen? Klik hier

KLASSIEKE ONTSPANNINGSMASSAGE

Bij de klassieke ontspanningsmassage masseer ik drukpunten die verkrampte spieren losmaken zodat je soepeler in je vel komt te zitten. Ik maak hierbij gebruik van Lomi Lomi technieken.

Lomi Lomi is een lichaamsmassage afkomstig uit Hawaï die wordt uitgevoerd in mooie, lange en vloeiende bewegingen over de volle lengte van je lichaam. Hierbij masseer ik met mijn handen én de onderarmen.

 Deze massage helpt bij het verlichten van spierpijn, het stimuleren van de bloedsomloop en het verbeteren van de afvoer van gifstoffen.

De druk kan ik tijdens de massage altijd aanpassen naar je persoonlijke wensen.

Tijdens deze ontspanningsmassage lig je op je rug en/of op je buik.  

bottom of page