top of page
6663a576ee1489f31fbb2d9da5004908.jpg

STOELMASSAGE

Wanneer je veel in dezelfde houding zit, bijvoorbeeld achter de computer of omdat je veel met de auto onderweg bent, kun je last krijgen van vastzittende spieren in onder andere je nek, rug en schouders. Misschien werk je veel thuis en heb je daar niet echt een goede werkplek: ook dan kunnen klachten ontstaan.  

 

Hoe fijn is het dan om thuis of op de werkvloer een stoelmassage te krijgen van ongeveer 20 minuten. Even een moment van aandacht voor jezelf, het losmaken van je spieren, vermindering van klachten en vooral: ontspanning…


Een stoelmassage bij Wen-Zen is een korte, effectieve drukpunten massage van de oppervlakkige spieren en gericht op de rug, schouders, nek, armen, hoofd en handen. In de speciaal ontworpen ergonomische stoel zit je lekker ontspannen. De stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven en er wordt geen olie gebruikt.

Kijk hieronder voor meer informatie over Wen-Zen stoelmassage bij je thuis of op het werk.

Wat doet een stoelmassage nog meer voor je:

  • Het gelukshormoon endorfine komt in je lichaam vrij. Endorfine is een neurotransmitter, een boodschapper van je hersenen, geeft de prikkel van de ene naar de andere zenuwcel door. Endorfine zorgt voor een goed humeur en dat je minder gevoelig bent voor pijn.

  • Helpt bij stress en geeft je een nieuwe energie

  • Bevordert de bloedcirculatie en activeert de lymfe waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd

  • De stoelmassage maakt je bewust van je houding

Kijk hieronder voor meer informatie voor zowel particulier en zakelijk.

PARTICULIER
BEDRIJVEN

De mobiele ergonomische stoel is gemakkelijk mee te nemen en kan daardoor bijna overal worden gegeven. Met Wen-Zen stoelmassage kom ik bij je thuis wanneer je binnen een straal van 25 km woont (vanaf Heerjansdam).    

Stoelmassage bij je thuis is een massage van 20 minuten.

 

Voorafgaand aan de massage bespreek ik je eventuele klachten en aandachtspunten. Het is belangrijk dat je me op de hoogte brengt van fysieke klachten of beperkingen. Op die manier ontvang je altijd de juiste massage.

Stoelmassage is niet alleen ontspannend, maar ook effectief en werkt preventief voor de gezondheid van uw medewerkers. De werknemer voelt zich mentaal relaxter, verlicht fysieke klachten en is meer alert. De Wen-Zen stoelmassage draagt bij aan het algehele welzijn van de werknemer en is fiscaal aftrekbaar. Wanneer je je gezond voelt presteer je beter! Geef daarom uw werknemer en uzelf een stoelmassage van Wen-Zen kado

De stoelmassage duurt 15 of 20 minuten. De massage wordt over de kleding heen gegeven en is gericht op hoofd, schouders, nek, rug en armen. De stoelmassage wordt afgerond met activerende handgrepen waardoor je weer fit aan t werk kunt.

bottom of page